BALIKESİR / BURHANİYE - Burhaniye Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

BURHANİYE MEHMET AKİF ERSOY İLKOKULU

MİSYON, VİZYON ve TEMEL DEĞERLER

MİSYONUMUZ

Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sağlam karakterli, insani, milli ve ahlaki değerlerle donanmış, okuyan, araştıran, kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunurken başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren, görev ve sorumluluklarının bilincinde olan öğrenciler yetiştirmek.

VİZYONUMUZ

Öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı, nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, çocuklarımızın düşlediği bir okul olmak.

TEMEL DEĞERLERİMİZ

· Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştiririz.

· Gelişimin gerekliliğine inanmakla birlikte geçmişteki değerlerimizi de koruruz.

· Kurumumuzda sevgi, saygı, empatik yaklaşım, gönüllülük, çalışma ve sürekli öğrenmeyi önde tutarız.

· Geleceğimiz için donanımlı, çok yönlü, sorgulayan, öz güvenli, yaratıcı, üretken, kendisiyle barışık, mutlu ve başarılı bireyler yetiştirmeyi hedefleriz.

· Bizim için her öğrenci ayrı bir değerdir.

· Öğrenci merkezli çalışırız. Öğrenciler bizim önceliğimizdir ve geleceğimizdir.

· Biz hepimiz öğrencilerimizin başarısını arttırmak için karşılıklı olarak sorumluluk alır ve verimli bir şekilde çalışırız.

· Problemleri zamanında ve yerinde çözmeyi önemseriz.

· Karar vermeden önce tüm tarafların fikrini alırız.

· Önerilere ve eleştirilere değer veririz.

Yayın: 24.01.2023 - Güncelleme: 24.01.2023 16:41 - Görüntülenme: 125